Ondergoed voor dames, heren en kids!

Belle Louise Lingerie verkoopt de leukste en kleurrijkste hipsters van het merk Björn Borg. Huppel vrolijk door uw dag met deze hippe slipjes! Dit merk heeft een speelse en originele collectie die u zeker zal weten te bekoren. Kom daarom zo snel mogelijk eens langs om deze te bekijken.

U kan meteen ook uw kids meenemen, want voor de allerkleinsten bestaat hier eveneens een groot aanbod aan ondergoed in Zwijndrecht. Uw kapoenen zullen zeker blij zijn met het grappige en coole assortiment van Björn Borg.

En ook de heren zullen niets tekort komen. Björn Borg zorgt ervoor dat u stoer aan uw dag kan beginnen. Hun herencollectie is uitgebreid, cool en comfortabel!

Maar ook de collectie van Schiesser zal elke man of vrouw weten te bevallen. Zij erkennen dat elke persoon uniek is, net zoals hun ondergoedcollecties!

Kom dus zeker eens langs in de de winkel van Belle Louise Lingerie. U zal gegarandeerd vinden wat u zoekt. Blijf ook op de hoogte van al onze acties en nieuwigheden door deze site regelmatig te bezoeken. Of like ons op Facebook! Snuister zeker ook eens door onze lingerie-, nacht- en badmode.

Openingsuren: ma - zo: gesloten / di - vr: 09:30 - 12:30 & 13:30 - 18:00 / za: 09:30 - 18:00

Back to Top