De perfecte vrouw bestaat niet, maar de perfecte lingerie wel!

Er bestaat geen beter cadeau voor uzelf dan een flatterend, passend setje, maar het is niet altijd gemakkelijk om een keuze te maken. Daarom heeft Belle Louise Lingerie reeds een selectie van de beste merken gemaakt. Daarbovenop helpen wij u met het geschikte model en de pasvorm. Elke vrouw is namelijk uniek en heeft ook haar eigen stijl, maar wij zijn zeker dat ons uitgebreid aanbod u zal weten te bekoren:

  • Ga voor 'the perfect fit' met Chantelle.
  • Absolute sensualiteit vindt u dan weer bij Simone Pérèle.
  • Empreinte, het merk bij uitstek voor de weelderige boezem. Van C tot G-cup.
  • Passionata zeg het al zelf. Deze collectie is geschikt voor pure passie.
  • Lingadore staat voor luxueuze, maar betaalbare lingerie.
  • Sapph gaat voor een speels en kleurrijk assortiment.

Kom zeker eens langs bij ons om te snuisteren tussen onze mooie collectie lingerie in Zwijndrecht die varieert van A-cup tot G-cup. Woon je in Antwerpen of regio Waasland, Belle Louise Lingerie is heel gemakkelijk te bereiken, ook met het openbaar vervoer.  De bus en tram stopt voor de deur.

En wij verkopen uiteraard niet enkel lingerie. Bij Belle Louise Lingerie vindt u ook ondergoed, nachtkleding en badmode. Wij bieden eveneens vaak leuke acties en nieuwigheden aan en u kan daarbovenop te allen tijde uw partner verrassen met een cadeaubon.

Schoonheid kent geen grenzen en kan enkel nog meer benadrukt worden door onze lingerie. Bestel daarom zo snel mogelijk uw nieuwe aanwinst!

Openingsuren: ma - zo: gesloten / di - vr: 09:30 - 12:30 & 13:30 - 18:00 / za: 09:30 - 18:00

Back to Top