Shop navigation

Koop gemakkelijk uw lingerie online

Opgelet :

Er wordt aan de webshop gewerkt ! Voor de volledige collectie te zien bent u steeds welkom in de winkel !

Tegenwoordig flitst de week voorbij op een hoog tempo en hebben we weeral eens geen tijd gehad om onszelf te verwennen met een leuk lingeriesetje, een kleurrijke bikini, een sexy nachtkleedje of een comfortabele boxershort. Daarom verkoopt Belle Louise Lingerie haar collectie ook online! Sla vandaag nog uw slag en koop vandaag nog online uw lingerie bij ons.

Verzending :

De verzending gebeurt via bpost. De verzending is gratis vanaf 50 €.
Beneden dit bedrag rekenen we 4 € aan per zending.
Afhaling in de winkel is gratis.

Retourprocedure:

Je kan je bestelling binnen 10 dagen na levering terugsturen naar Belle Louise Lingerie, Dorp West 16, 2070 Zwijndrecht. Je meldt de terugzending via email, bij voorkeur binnen de 5 werkdagen na ontvangst van de artikels. Graag ook vermelding waarom de artikels teruggestuurd worden.
De teruggezonden artikels zijn niet beschadigd en voorzien van alle aangehechte labels. De kosten voor de retourzending komen voor jouw rekening. Het bedrag wordt binnen de 2 weken na ontvangst van de retourzending teruggestort op je rekening.

Levertijd :

Van zodra de betaling binnen is wordt je pakket verzonden. Reken op 2a3 werkdagen na je bestelling. Is het bestelde product niet voorradig dan wordt je hierover geïnformeerd via email.

Wat is mijn beha maat ?

Op onze webshop werken we met de Europese maatvoering. Ben je gewoon om de franse maten te gebruiken dan reken je er 15 bij. bv omtrekmaat 75 wordt 90.
Nog even ter info voor de slips en accessoires : een XS is 36, small is 38, medium 40 enz..

Contacteer ons indien je twijfelt over de maat.

Onze collectie in de winkel is veel uitgebreider dan ons aanbod in de webshop. Kom zeker eens langs in de winkel !


Openingsuren: ma - zo: gesloten / di - vr: 09:30 - 12:30 & 13:30 - 18:00 / za: 09:30 - 18:00

Back to Top